Fyllda kycklingfileér med soltorkade tomater och fetaost
Det här räcker till 4-6 pers
Kycklingfiléer normal storlek, 1 kg (tinade) 6-7 st fileér
1 förpackning fetaost, Zeta använde jag
1 burk soltorkade tomater , vitlök & örter . Tog hälften soltorkade o hälften färska cocktailtomater för det var socker i den på burk.
1-3 vitlöksklyftor
ca 3-5 dl grädde
Örtkryddor, Jag använde mycket basilika
1 förpackning fetaost, Zeta använde jag
1 burk soltorkade tomater , vitlök & örter . Tog hälften soltorkade o hälften färska cocktailtomater för det var socker i den på burk.
1-3 vitlöksklyftor
ca 3-5 dl grädde
Örtkryddor, Jag använde mycket basilika
Kryddor som du själv tycker om, lite salt, peppar och en thaigrillkrydda tog jag också
* mixa ost,tomater, vitlök och lite grädde
* Dela i mitten och fyll fileérna med hälften av fyllningen och lägg i en större form
*häll sedan grädde i det som blir över av fyllningen och mixa och häll över kycklingen. Lägg en massa
* mixa ost,tomater, vitlök och lite grädde
* Dela i mitten och fyll fileérna med hälften av fyllningen och lägg i en större form
*häll sedan grädde i det som blir över av fyllningen och mixa och häll över kycklingen. Lägg en massa
cocktailtomater mellan dom fyllda fileérna.
Ställ in i ugnen som ska vara på 225 gr,i ca 50 min.
Jag GI anpassade rätten med smörstekta gröna sparrissar och en härlig sallad till. Man kan säkert ha pasta,ris till också!
Ställ in i ugnen som ska vara på 225 gr,i ca 50 min.
Jag GI anpassade rätten med smörstekta gröna sparrissar och en härlig sallad till. Man kan säkert ha pasta,ris till också!
Pröva som jag gjorde! Supergott :o)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar